img
img

 

Congress Programme

Day 2 - 28 September 2021 (Tuesday)
9.00am Plenary 3: Smart Energy, Cities, and Factories
Chair: SEB & RECODA?

Through the IR4 adoption, smart energy consumption can be implemented in various industry devices and systems. The couplings between cyber-physical systems, automation, and IoT can lead to the birth of smart cities and factories. In this plenary session, strategic moves implemented by local governments in building smart energy usage, cities, and factories in Sarawak or Malaysia will be shared by the invited speakers. Discussions on the current preparation towards the adoption of IR4 locally as well as on how the IR4 can benefit both local industries and international partners will be the main focus in the session.
9:00am Speaker #6 (20 mins) - Dr. Chen Shiun, Vice-president (Research and Development), Sarawak Energy Berhad
9:20am Speaker #7 (20 mins) - Ir. May Ngui
9.40am Speaker #8 (20 mins)
10.00am Discussion (30 mins)
10.30am Morning Break
11:00am Technical Sessions B
11.00am Concurrent:
Technical Session B1: Smart Energy & Cities 1
Technical Session B2: Materials Science & Manufacturing 1
Technical Session B3: Simulation & Optimization 2
12.40pm Lunch
2.00pm Technical Sessions C
  Concurrent:
Technical Session C1: Smart Energy & Cities 2
Technical Session C2: Materials Science & Manufacturing 2
Technical Session C3: Other Industry 4.0 Related Technologies 1
3.45pm Tea Break
4.00pm Plenary 4: BIM and Construction for IR4.0
Chair: TBD

In this plenary session, the role of the Building Information Modeling (BIM) and Industry 4.0 in shaping the future of the construction environment will be the main focus. How can the BIM further enhance construction locally and/or internationally? What does it take to encourage local/international industry collaborators to adopt the BIM and IR4? These questions will be among the main discussions in this plenary session.
4.00pm Speaker #9 (20 mins) - Rofizlan Ahmad, CEO - CIDB E-Construct Services Sdn Bhd, Kuala Lumpur
4.20pm Speaker #10 (20 mins) - Ken Lee (Robert Bird Group)
4.40pm Discussion (30 mins)
5.10pm Networking
  Free Evening
Important Dates
  • 31 March 2021
    Submission of abstracts
  • 15 April 2021
    Acceptance of abstracts
  • 23 July 2021
    Early bird registration deadline
  • 30 June 2021
    Submission of papers
  • 31 July 2021
    Acceptance of papers